Belföld

„Köszönet és megbecsülés a pedagógusoknak”

A pedagógusok világnapján köszönetet mondunk minden pedagógus munkájáért. A kormány nemcsak erkölcsileg, hanem anyagilag is elismeri a pedagógusok munkáját, ezt az elmúlt években bevezetett pedagógus életpályamodellel is kifejeztük, amelynek keretében már 108 000 fő vett részt a minősítésben, jövőre pedig több mint 17 000 fő lép előre - áll az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleményében.

„Köszönet és megbecsülés a pedagógusoknak”
„A pedagógusok meghatározó szerepet játszanak gyermekeink életében”
Fotó: MH

A pálya vonzó, a felsőoktatásban a harmadik legnépszerűbb képzési terület a pedagógusképzés. Javítjuk a pedagógusok munkakörülményeit is, országszerte megújulnak és korszerűsödnek az iskolák.                                                                                                                                      

A pedagógusok  meghatározó szerepet játszanak  gyermekeink életében. Segítségükkel nemcsak az óvodás- és kisiskoláskori fejlesztésben, majd az arra épülő humán és reáltárgyakban szerezhetnek jártasságot, hanem nevelő példájukkal elősegítik a művelt, hagyományainkra büszke, hazájukat szerető magyar polgárok számának gyarapodását is. Büszkék vagyunk az elhivatott kollégákra, hiszen a szülők után elsősorban rajtuk múlik, hogy minden gyermek örömét lelje a tanulásban, ezáltal pedig kibontakoztassa tehetségét. Munkájukhoz jó egészséget és szakmai sikereket kívánunk! - írják.
 

Kapcsolódó írásaink