Belföld

Újabb jobbikos antiszemita botrány

Nem ez az első antiszemita botránya Mirkóczki Ádámnak. 2013-ban például piros ultihoz hasonlította a holokausztot.

Újabb jobbikos antiszemita botrány
Mirkóczki vitatja az auschwitz-i haláltáborokban megölt zsidók számát
Fotó: Origo

Újabb jobbikos antiszemita botrány. Az elemi.hu birtokába került az a 2015-ös levelezés, amelyet a jobbikosok a holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapján indítottak. Ebben Mirkóczki vitatja az auschwitz-i haláltáborokban megölt zsidók számát, amelyre a Jobbik sajtóosztályának akkori munkatársa azt írta: „ne tagadd a holokausztot! Inkább támogasd!”

A levelezéshez Balasi András, a főváros V. kerületének jobbikos önkormányzati képviselőjelöltje is hozzászólt. A címzettek között pedig ott van a jelenlegi pártelnök, Sneider Tamásnak a felesége, valamint Kulcsár Gergely is, aki beleköpött a zsidó áldozatok Duna-parti emlékművébe.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Karácsony jelöltjei egy drogpartin dicsekszenek a lopásaikkal

ĀLackner Csaba szocialista képviselő arról beszél, hogy aki évente nem keres meg százmilliót, az hülye - Facebookon próbál magyarázkodni vállalhatatlan kijelentései után - Karácsony nem ítéli el drogos jelöltjét + VIDEÓ + TOVÁBBI RÉSZLETEK

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom