Belföld

Deutsch: Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt alkalmatlan a feladata betöltésére

Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt teljesen alkalmatlan a feladata betöltésére, mert tíz nappal a választások előtt azért lobbizik Brüsszelben, hogy az uniós fejlesztési forrásokból minél kevesebb jusson Magyarországra, hogy a nekünk járó pénz töredékéről is Brüsszelben szülessen döntés, amely ellentétes minden magyar ember érdekével - jelentette ki Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő csütörtökön Brüsszelben.

Deutsch: Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt alkalmatlan a feladata betöltésére
Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő
Fotó: deutsch.fidesz-eu.hu

A képviselő magyar újságíróknak nyilatkozva hangsúlyozta, Karácsony Gergely alkalmatlan a főpolgármesterségre mert tíz nappal a választások előtt nem a budapestiekkel, nem a magyar emberekkel akar találkozni, hanem Brüsszelbe szaladgál, Brüsszel bevándorláspárti politikusaival találkozik

Alkalmatlan az a jelölt, aki a brüsszeli bevándorláspárti baloldal egyik vezetőjével, Frans Timmermans-szal, az Európai Bizottság első alelnökével találkozik elismerve ezzel azt a tényt, hogy nem a budapestiek, hanem az európai és a magyar bevándorláspárti politikai erők főpolgármester-jelöltje - hangsúlyozta.

Karácsony Gergely azért jött Brüsszelben, hogy vegyék el a magyar emberektől, a magyar önkormányzatoktól és a budapestiektől az uniós fejlesztési forrásokat.  Azokról ne Magyarországon, a szakmai és társadalmi szervezetek közreműködésével, hanem Brüsszelben szülessen döntés bevándorláspárti szempontok alapján - hangoztatta a  fideszes képvielő

Elmondása szerint ez elképzelés azt jelentené, hogy a Magyarországnak járó pénzeket elveszik és csak a bevándorlást támogató önkormányzatok kaphatnának azokból, versenyezve az unió valamennyi pályázó önkormányzatával.

Nincs olyan uniós bizottsági javaslat, parlamenti döntés, amely nem bevándorláspárti lenne, amelyik ne erősíteni akarná az Európába irányuló migrációs folyamatot. Ezektől kell megvédeni Magyarországot, a magyar önkormányzatokat - mondta Deutsch Tamás.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom