Belföld

Helyi vállalkozók állították helyre a szegedi gyermekklinika tetőszerkezetét

A gyors segítségüket felajánló helyi vállalkozók helyreállították a szegedi gyermekgyógyászati klinika megsérült tetőszerkezetét - jelentette ki Nemesi Pál független polgármesterjelölt szerdán a Tisza-parti városban.

Helyi vállalkozók állították helyre a szegedi gyermekklinika tetőszerkezetét
Nemesi Pál
Fotó: MH

A Fidesz és a KDNP által támogatott jelölt sajtótájékoztatóján elmondta, a Szegedet szeptember 9-én sújtó vihar során több más épület mellett megsérült a gyermekklinika épülete is.

A Csongrád Megyei Kereskedelmi- és Iparkamara elnöki posztját is betöltő építési vállalkozó közölte, szegedi cégek azonnal felajánlották segítségüket, és a tetőszerkezet kijavítása már meg is történt, így az érkező esők nem tesznek kárt az ingatlanban.

Nemesi Pál hangsúlyozta, az önkormányzat és a Szegedi Tudományegyetem közötti együttműködés rendkívül fontos nemcsak az egészségügy, hanem a gazdaságfejlesztés területén is.

A polgármesterjelölt hangsúlyozta, a kampányban a program megismertetésén, és a tervezett projektek előkészítésén dolgozik.
A sajtótájékoztatón a vállalkozói közösség két defibrillátort adott át, melyeket a traumatológiai klinikán és az aneszteziológiai és intenzív terápiás részlegen használnak majd.

Kapcsolódó írásaink

Brutális vihar tombolt Szegeden

ĀAz orkánerejű szél letépte a jogi kar tetejének egy részét, a színház tetőszerkezetét átforgatta, több helyen áramkimaradás van