Belföld

Szijjártó Péter: Ide egyetlen egy illegális bevándorló sem fog bejönni

A  magyar emberek már háromszor mondták, hogy nem akarnak illegális bevándorlókat - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter

Szijjártó Péter:  Ide egyetlen egy illegális bevándorló sem fog bejönni
Tisztújító kongresszust tartott vasárnap a Fidesz, azaz megválasztják az elnököt és az alelnököket is
Fotó: MH/Papajcsik Péter

A külügyminiszter elmondta, hogy a bevándorláspárti erők ismételten szövetkeznek a kötelező kvóta mellett. A nyugatiak ismét szövetkeznek – tette hozzá. Mindez nem fog menni velünk, mi magyarok soha nem egyezünk ebbe bele - jelentette ki Szijjártó Péter. A magyar emberek már háromszor mondták, hogy nem akarnak illegális bevándorlókat - mondta a miniszter. Európa legsikeresebb pártjának a kongresszusán vagyunk, és ezért mindegy, milyen nyomást helyeznek ránk, ide egyetlen egy illegális bevándorló sem fog bejönni - mondta a miniszter. 

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter arról beszélt, nincs új a nap alatt a migráció területén, mivel az egész világon és Európában felsorakoztak a bevándorláspárti és a bevándorlásellenes erők. Megnyitják a határokat az illegális bevándorlók előtt, és azt követelik, hogy osszák szét őket - mindezt a bevándorláspártiak mondják. Szijjártó közölte, hogya bevándorlásellenes erők megvédik a határokat.Jó példa a baloldali olasz kormány, amely rögtön hatalomra kerülése után megnyitotta az illegális bevándorlók előtt a kikötőket.  

Meg kell nyerni a következő választást is, hogy továbbra is ki lehessen mondani, hogy Magyarország nem lesz bevándorlóország - mondta Szijjártó Péter. A miniszter arról is beszélt, hogy sorsszerű, hogy a lengyelországi parlamenti választás egy napon lesz a magyar önkormányzati választással. 

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom