Belföld

Karácsony Gergely és Tóth Csaba átlátszó képpel próbálják átverni az embereket

Ahogy arról korábban már részletesen beszámoltunk, kiszivárgott Karácsony Gergely őszödi beszéde, amelyben a zuglói polgármester elmondta, hogy irgalmatlanul rossz viszonyban van az MSZP-vel, azzal az MSZP-vel, amely őt jelölte. Szerinte a zuglói MSZP-sek szét akarják lopni a kerületet, a helyi szocialista országgyűlési képviselő, Tóth Csaba egy bűnöző (többször megfenyegette Karácsony családját), a baloldalon maffiaviszonyok uralkodnak. A felvételt egyébként ellenzéki médiumok jelentették meg - nem véletlenül: lemondtak róla, tudják, hogy kikap, és már október 14-ére, a választás utáni időszakra készülnek.

Karácsony Gergely és Tóth Csaba átlátszó képpel próbálják átverni az embereket
Tóth Csaba (b) és Karácsony Gergely (j)
Fotó: Facebook

Tóth Csaba Karácsony őszödi beszédének kiszivárgását követően, szombat reggel egy közös képet rakott ki Karácsony Gergellyel, amelyhez az alábbi teljesen átlátszó, és a fenti előzmények után rendkívül nevetséges szöveget írta ki: Üzenjük politikai ellenfeleinknek, hogy barátságunk, szövetségünk sziklaszilárd, megingathatatlan! Kár próbálkozni! Hajrá Gergő!„ A hazug bejegyzést Karácsony is átvette, és kitette Facebook-oldalán.

Tóth Csaba (b) és Karácsony Gergely (j)
Tóth Csaba (b) és Karácsony Gergely (j)
Fotó: Facebook

A kép azért nevetséges, hiszen Karácsony kiszivárgott őszinte pillanatában elmondta, hogy Zuglóban maffiaviszonyok uralkodnak, és hiába igyekeznek legjobb barátoknak látszani a képen, Tóth Csaba - elmondása szerint - többször is megfenyegette a családját. Így a róluk készült barátságos kép óriási, átlátszó szemfényvesztés.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom