Belföld

Berki Krisztián: Még csak szeptember van, de már vége is a Karácsonynak

Berki Krisztián főpolgármester-jelölt egy félreérthetetlen videóban utalt arra, hogy Karácsony Gergely végleg alkalmatlanná vált az „őszödi beszédének” kiszivárgása után.

Berki Krisztián: Még csak szeptember van, de már vége is a Karácsonynak
Berki Krisztián egyértelmű utalást tett Karácsony Gergely helyzetére
Fotó: TV2

Mint arról mi is beszámoltunk, kiszivárgott egy hanganyag, amelyen Karácsony Gergely zuglói polgármester olyan súlyos állításokat fogalmaz meg, amelyek fényt derítenek arra, hogy a magyarországi baloldal még mindig maffiamódszerekkel dolgozik, de a koalíciós partnereit is meglehetősen negatív színben tüntette fel.

A hangfelvétel nyilvánosságra kerülése után az izomceleb, Berki Krisztián egy videóval jelentkezett, amelyen elképesztő gyorsasággal szedi le a díszeket egy karácsonyfáról, amit aztán bedob a kukába.

„Még csak szeptember van, de már vége is a Karácsonynak” - jelentette ki a videó végén Berki, utalva arra, hogy Karácsony végleg alkalmatlanná vált a főpolgármesteri címre.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Kiszivárgott Karácsony őszödi beszéde

ĀAz ellenzéki jelölt arról beszélt, hogy az MSZP-sek szétlophatják Zuglót, és őt elássák, ha oda visszatér - Utána egy sajtótájékoztatón próbált magyarázkodni - MH-VIDEÓ