Belföld

XXI. Század Intézet: Karácsony beismerte, hogy maffiamódszerek uralkodnak a baloldalon

A XXI. Század Intézet szerint Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt egy kiszivárgott hangfelvételen gyakorlatilag beismeri, hogy „maffiamódszerek uralkodnak a baloldalon”.

XXI. Század Intézet: Karácsony beismerte, hogy maffiamódszerek uralkodnak a baloldalon
Karácsony Gergely egy sajtótájékoztatón magyarázkodott a hangfelvétel kiszivárgása után
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

 A gyorselemzésben - amely a hangfelvétel megjelenése után, csütörtökön készült - az olvasható: mindez egy újabb bizonyíték arra, hogy a baloldal sem az ország, sem egy város vezetésére nem alkalmas, a színfalak mögött sosem látott feszültség van köztük.    

Az elemzés, amely a hangfelvételen hallottakat Karácsony Gergely „őszödi beszédeként” értékeli, emlékeztet: már régóta tudni lehetett, hogy Zuglóban Karácsony Gergely és az MSZP között igen éles konfliktusok vannak.

Ugyanakkor a mostani hangfelvétel egy újabb fordulatot jelent - írják az elemzők -, hiszen az ellenzéki főpolgármester-jelölt szerint a családját is megfenyegette a szocialisták helyi vezetője, Tóth Csaba.

Az elemzés felteszi a kérdést: Karácsony Gergely hogyan tudja ezek után tovább folytatni a kampányát, hiszen elviekben azokkal a szocialistákkal kell együttműködnie mind a kampányban mind azután, akik a családját fenyegetik, illetve elképesztőbbnél elképesztőbb maffiamódszereket alkalmaznak a fővárosban.

Hogyan tud például a DK-sok szemébe nézni az után a mondat után, hogy „az a veszély nem fenyeget, hogy a XVII. kerületben Gy. Németh Erzsébet megnyeri a választást.”?
Az elemzés szerint Karácsony Gergely azt mondja ki, hogy „a baloldal hazudik, jobban gyűlölik egymást, mint a kormánypártokat és még a maffiamódszerektől sem riadnak vissza”

Hogyan tudná így Budapestet irányítani, hiszen még a sajátjai is gyűlölik, el akarják lehetetleníteni - mutat rá az intézet.
 

Kapcsolódó írásaink

Kiszivárgott Karácsony őszödi beszéde

ĀAz ellenzéki jelölt arról beszélt, hogy az MSZP-sek szétlophatják Zuglót, és őt elássák, ha oda visszatér - Utána egy sajtótájékoztatón próbált magyarázkodni - MH-VIDEÓ

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom