Belföld

Törvénysértő hazugság miatt marasztalták el Gyurcsány újbudai polgármesterjelöltjét

A Mi Hazánk Mozgalom által benyújtott kifogás alapján a Budapest Főváros XI. Kerület Helyi Választási Bizottsága választás tisztaságának megsértése miatt elmarasztalta László Imrét, a balliberális összefogás polgármesterjelöltjét, mert plakátjain és egyéb kiadványain megtévesztő módon.

Törvénysértő hazugság miatt marasztalták el Gyurcsány újbudai polgármesterjelöltjét
László Imre, a balliberális pártok újbudai polgármesterjelöltje
Fotó: hirado.hu

„Az ellenzék polgármesterjelöltje” kifejezést használja, holott csak a balliberális pártok jelöltje ő, míg az ellenzéki oldalon nemzeti összefogással kínál alternatívát a Mi Hazánk, a MIÉP és az FKgP, mely pártok közös polgármesterjelöltje Kubinyi Tamás.  Ráadásul a szavazólapon végül a Jobbik neve sem lesz ott László Imre mellett, a jelek szerint a jelöltállítás során még vállalhatatlannak érezték Gyurcsány Ferenc országgyűlési képviselőjét saját jelöltjüknek, bár azóta a plakátokra felkerült az egykor nemzeti párt logója is immár Gyurcsány csatlósaként.

Ideje volna, ha a Jobbik is eldöntené végre: fiú-e, vagy lány? - teszi fel a kérdést a Mi Hazánk Mozgalom a lapunkhoz eljuttatott közleményben. Továbbá kiemelik: A balliberális pártoknak nemcsak a jövőre vonatkozó ígéreteik hamisak, de a jelenről szóló tájékoztatásuk is hazugság, hiszen az ellenzéknek nem csak egy jelöltje van Újbudán, a DK-s László Imre csak az egyik. Ahogy Gyurcsány Ferenc kiszivárgott balatonőszödi beszédében fogalmazott: „Hazudtunk reggel, éjjel meg este.”

Kapcsolódó írásaink

Kiszivárgott Karácsony őszödi beszéde

ĀAz ellenzéki jelölt arról beszélt, hogy az MSZP-sek szétlophatják Zuglót, és őt elássák, ha oda visszatér - Utána egy sajtótájékoztatón próbált magyarázkodni - MH-VIDEÓ

Egy követ fúj Gyurcsányékkal a Momentum

ĀMár az októberi voksolás utáni időkre készül a balliberális oldal, a DK hosszú távú célja a szocialisták bedarálása, ebben segíthetnek Fekete-Győr Andrásék