Belföld

Minden I. kerületi bölcsődébe, óvodába és iskolába szelektív hulladékgyűjtő került

Minden kerületi bölcsődébe, óvodába és iskolába szelektív hulladékgyűjtőket helyezett el a Budavári Önkormányzat, hogy a szemléletformálás már a legkisebbeknél is elkezdődjön - írta a I. kerületi önkormányzat hétfőn.

A kerület elsőként csatlakozott intézményi szinten a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) programjához, így ezentúl minden csoportszobában és tanteremben szelektíven gyűjthetik a gyerekek szemetet - olvasható a közleményükben.

Az önkormányzat Budavári Zöldítő címmel megjelentetett egy környezetvédelmi kiadványt is, amely gyakorlati tanácsokkal szolgál. A kerületkártyával rendelkező lakók „ökozacskót” vehetnek át az önkormányzat ügyfélszolgálatain - írták a közleményben.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom