Belföld

Farkas Örs: Karácsony valódi programja Zugló elmúlt öt éve

Karácsony Gergely valódi programja Zugló elmúlt 5 éve - mondta Farkas Örs az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában, a politikai elemzőt arról kérdezték, hogy bemutatta programját Karácsony Gergely, az ellenzék főpolgármester-jelöltje.

Farkas Örs: Karácsony valódi programja Zugló elmúlt öt éve
Karácsony Gergely ötödik programbemutatóján
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Farkas Örs megjegyezte, Karácsony Gergely most arról beszél, hogy a fővárosban mindent átláthatóvá, transzparenssé kell tenni, miközben Zuglóban az önkormányzati képviselőknek "könyörögniük" kell azért, hogy egyáltalán lássák az önkormányzat által kötött szerződéseket. Konkrét példaként említette a zuglói parkolási botrányt is, ami napi szinten egymillió forint mínuszt termel a kerületben, s erről olyan adatok vannak fent az önkormányzat oldalán, amelyek nem valósak.

Farkas Örs kiemelte: Karácsony Gergely nem a politikán kívülről érkezik, ő egy regnáló polgármester. Legutóbbi sajtótájékoztatóján öt év polgármesterség után egy gazos telken arról beszélt, hogy egyszer itt valamikor lesz egy beruházás - idézte fel.

Hozzátette, meg kell nézni, mi történt Zuglóban az elmúlt 5 évben, a XIV. kerületbe látogatva mindenki szembesülhet azzal, hogy hova jut egy város, ha Karácsony Gergely a vezető.

Kapcsolódó írásaink