Belföld

Karácsony nem jelent meg az M1 reggeli műsorában

Hiába ígérte meg, nem jelent meg az M1 péntek reggeli műsorában az ellenzékiek alkalmatlan főpolgármester-jelöltje, Karácsony Gergely. Ugyan először elfogadta meghívást, később mégis lemondta. Azt mondta, azért, mert tudomására jutott, hogy két vetélytársa, Puzsér Róbert és Berki Krisztián is meghívást kapott.

Karácsony nem jelent meg az M1 reggeli műsorában
Karácsony Gergely, az ellenzékiek alkalmatlan főpolgármester-jelöltje
Fotó: MH/Bodnár Patrícia

Mivel a jelöltek mind külön-külön műsoridőt kaptak, Karácsonynak legfeljebb a stúdió előterében kellett volna találkozni velük, azonban ő még erre se volt hajlandó. A Budapestet láthatóan alig ismerő, alkalmatlan jelölt egyébként nem csak a televíziós szereplését utasította vissza az utolsó pillanatban, nem jelent meg a Kossuth Rádióban sem.

Puzsér Róbert reagálni sem akart arra, hogy Karácsony miattuk mondta le az interjút, míg Berki Krisztián szerint a zuglói polgármester nem volt elég bátor ahhoz, hogy szembenézzen velük.

Karácsony Gergely egyébként nem csak politikai ellenfeleit kerüli, hanem az újságírókat is. Csütörtöki sajtótájékoztatóját például meg sem hirdette, csak szűk körben tartotta meg.

Kapcsolódó írásaink