Belföld

Karácsony retteg, már a sajtó elé sem mer kiállni

Karácsony Gergely úgy megijedt a szerdai sajtótájékoztatóján megjelent bohócautótól, hogy csütörtöki eseményét már meghirdetni sem merte a sajtónak.

Karácsony retteg, már a sajtó elé sem mer kiállni
Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt (b3) beszél(ne), mellette Őrsi Gergely, a II. kerület MSZP-s képviselője, az ellenzék II. kerületi közös polgármesterjelöltje (b4) és Szalai Kriszta színész, írónő, II. kerületi képviselőjelölt (b6) az Átrium színház előtt, a budapesti Margit körúton 2019. szeptember 18-án tartott sajtótájékoztatón
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A tökéletesen alkalmatlan főpolgármester-jelölt Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszer házához ment oda, de a politikus a nyilvánosságtól elzárkózott.

Karácsony Gergely úgy tűnik, megijedt és bujkálni kezdett azt követően, hogy szerdán az egyik nyilvános eseményén megjelent egy autó, amiről a közismert cirkuszi bevonuló zene szólt. 

Erről itt írtunk korábban, a videót pedig alább tekintheti meg!

Objektum doboz

Az eleve igen zavaros beszédű ellenzéki műsorszámát az autótól való ijedtség csak még jobban megzavarta, látszott, hogy nem tudott mit kezdeni a helyzettel. Miután a teherautó elvonult, megpróbálta folytatni a sajtótájékoztatót, de annyira nem mondott semmit, hogy még a baráti ellenzéki propagandamédia sem tudta érdemben idézni. 

Az eset olyan traumatikus élmény lehetett, hogy még mindig a feldolgozás fázisában ragadt, ugyanis csütörtökön Karácsony nem bízta a véletlenre a dolgokat, nem merte meghirdetni az eseményét, így a nyilvánosságot kizárva vonult Rogán háza elé.

Kapcsolódó írásaink