Belföld

Gulyás Gergely: Ha valaki kerületi polgármesternek alkalmatlan, főpolgármesternek is az

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter nyílt levéllel válaszolt az alkalmatlan főpolgármester-jelölt, Karácsony Gergely levelére.

Gulyás Gergely: Ha valaki kerületi polgármesternek alkalmatlan, főpolgármesternek is az
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter
Fotó: MH/Purger Tamás

„Tisztelt Polgármester Úr!

Saját kerületi jegyzője az Ön zuglói polgármesterségének eredményét úgy minősíti, hogy „Zugló valójában hitelből él és a két milliárd forint a védőpajzs, ami a költségvetést hónapról-hónapra életben tartja . Zugló mindenről és mindenkitől lemaradt. Alföldi középvárosokban különb az egészségügy, különb az óvoda és a bölcsőde.” (dr. Papp Imre jegyző, 2018. december 14., Budapest Főváros XIV. kerület Zugló Pénzügyi és Költségvetési Bizottságának ülése)

Ha valaki kerületi polgármesternek alkalmatlan, főpolgármesternek is az.

A polgári kormány a nemzet fővárosaként tekint Budapestre, ennek megfelelően a város fejlődését eddig is támogatta, és ezután is támogatni fogja.

Üdvözlettel: Gulyás Gergely”

A miniszter Karácsony Gergely szerda reggeli levelére reagált, ebben a zuglói polgármester azzal vádolta meg Gulyás Gergelyt, hogy megzsarolta és megfenyegette a budapestieket, majd ezt követően lemondásra szólította fel őt.

Kapcsolódó írásaink

Karácsony-féle hiteltelenségek

ĀTeljesíthetetlen elképzelésekkel és be nem tartott ígéreteivel is kampányol az ellenzéki pártok Zuglóban már „bizonyított” főpolgármester-jelöltje