Belföld

Fidesz: Ungár Péter a sokadik ordas hazugsággal zaklatja a szombathelyieket

Ungár Péter elővette régi eszközét és közvélemény-kutatásnak álcázott telefonhívásokkal zaklatja a szombathelyi embereket - írja a Fidesz helyi szervezete pénteken délelőtt kiadott közleményében.

Fidesz: Ungár Péter a sokadik ordas hazugsággal zaklatja a szombathelyieket
Ungár a tavalyi országgyűlési kampányban az óbudai körzetben hasonló eszközökkel zaklatta az embereket, akkor elmarasztalta érte a választási bizottság
Fotó: Papajcsik Péter

A közleményben emlékeztetnek rá, hogy a tavalyi országgyűlési kampányban az óbudai körzetben hasonló eszközökkel zaklatta Ungár az embereket. Akkor a választási bizottság elmarasztalta a politikust ezért és eltiltotta a további jogsértéstől, ő azonban büszkén hirdette, hogy ez a zaklatás kampányának szerves része.

A nagyobbik kormánypárt helyi szervezete rámutat, hogy Ungár most ugyanezt a módszert alkalmazza Szombathelyen is, azzal a különbséggel, hogy nemcsak a telefonhívásokban hazudik, hanem a saját maga által fizetett bértollnokokkal íratott cikkben is.

A Fidesz leszögezi, hogy semmi köze nincs ezekhez a hívásokhoz, az érintett laptól haladéktalanul helyreigazítást kér és egyúttal felszólítja Ungár Pétert, hogy haladéktalanul távozzon a szombathelyi közéletből.

Azok után, hogy Nemény Andrásnak nem okoz gondot, hogy jogtalanul lemásoljon és kirakjon több száz kampányeszközt, ami mintavédelmi oltalom alatt áll, most csapatának tagja, Ungár „Rózsadomb” Péter hazudja tele a várost. Meg fogjuk védeni a bűnöző baloldaltól városunkat, Szombathely ennél sokkal többet érdemel! - zárja közleményét a szombathelyi Fidesz.

Kapcsolódó írásaink