Belföld

Leadta ajánlóíveit Vári Attila

Leadta a polgármesterjelöltséghez szükséges ajánlóíveket a Fidesz-KDNP és az Összefogás Pécsért Egyesület aspiránsa, Vári Attila a baranyai megyeszékhelyen hétfőn reggel.

Leadta ajánlóíveit Vári Attila
Vári Attila: A pécsiek javaslatai alapján írom meg programomat
Fotó: Vári Attila Facebook-oldala

A korábbi kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó a helyi választási irodából távozva újságíróknak elmondta: az induláshoz szükséges 500 támogató aláírás több mint négyszeresét gyűjtötte össze, kevesebb mint két nap alatt.

Megköszönve támogatói bizalmát, azt mondta, ők is ahhoz a csapathoz akarnak tartozni, amely „Pécs jövőjét építi és amelynek segítségével a megyeszékhely betöltheti méltó, vezető szerepét a régióban”.

Hoppál Péter, a Fidesz pécsi elnöke elmondta: képviselőjelöltjeik mintegy hatszáz aktivista segítségével a jogszabályban meghatározott határidőig a baranyai megyeszékhely számos pontján és a választók otthonait felkeresve továbbra is gyűjtik az ajánlásokat, „szeretnének minden pécsivel kapcsolatba kerülni”.
 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom