Belföld

„Komolytalan az ellenzéki összefogás Heves megyében”

Komolytalan az ellenzéki pártok összefogása Heves megyében, amely semmi egyéb, mint egy politikai akció - reagált a Heves megyei közgyűlés Fidesz-KDNP-s elnökjelöltje az ellenzéki kihívója sajtótájékoztatójára.

Juhász Attila Simon szerint az együttműködő politikai erők összellenzéki szövetségről beszélnek, pedig az LMP-t kihagyták belőle.

A közös listaállítás célja, hogy a megyei közgyűlésben, vagy akár az érintett településeken megpróbáljanak többséget szerezni, illetve pozíciókhoz jutni, hogy azután onnan támadhassák a Fidesz-KDNP-s többséget, illetve a kormányt - jelentette ki.

„A bevándorláspárti ellenzék ezt minden adandó alkalommal eljátssza” - fogalmazott, hozzátéve, hogy a választópolgárok már régóta átlátnak a szitán.

Az ellenzéki szövetség semmiféle „komolyan vehető” programmal nem rendelkezik, egyetlen tételt határozott meg: szemben állnak a Fidesz-KDNP képviselőivel - mondta Juhász Attila Simon.

Dudás Róbert, az együttműködő pártok megyei közgyűlési elnökjelöltje sajtótájékoztatóján közölte: politikai kultúra- és szemléletváltásra készülnek Heves megyében.

Kapcsolódó írásaink