Belföld

Németh Szilárd: Az ellenzék ismét gallyra vágná Csepelt

Az a Karácsony Gergely mutatja be ma a csepeli ellenzéki polgármester-jelöltet, aki nemrég még úgy tudta, hogy Csepel Észak-Pest része - írta pénteken délelőtt kiadott közleményében Németh Szilárd, a Fidesz csepeli választókerületi elnöke.

Németh Szilárd: Az ellenzék ismét gallyra vágná Csepelt
Németh Szilárd: Csepel a főváros egyik leginkább élhető kerülete, mert itt ma az történik, amit a csepeliek akarnak
Fotó: MH/Ficsor Márton

Az emberek előtt teljesen ismeretlen jelöltet Gyurcsány hű embere, Bangóné Borbély Ildikó, a Kabáról Csepelre importált hivatásos patkányozó és az „aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbujtóként elkövetett rágalmazás bűncselekménye” miatt jogerősen elítélt Szenteczky János találta ki - tette hozzá Németh Szilárd.

A kormánypárti politikus az ellenzéki polgármester-jelölttel és csapatával kapcsolatban kiemelte: ők annak az MSZP-nek a helyi vezetői, amelyik 2010 előtt már gallyra vágta Csepelt. Elvtársi korrupció, többmilliárdos adósság, a közvagyon lenyúlása, széthordása, szoci képviselő pedofil bűncselekményei, a párton belüli gyilkosságig elfajuló leszámolás jellemezték a közéletet. A csepeliek ezt akarták megszüntetni, amikor 2010-ben a Fideszt bízták meg a kerület rendbetételével - húzta alá a Fidesz csepeli választókerületi elnöke.

Az elmúlt két önkormányzati ciklusban eljutottunk odáig, hogy van egy adósságmentes, építkező, gyarapodó, gyermekközpontú városrészünk. Csepel a főváros egyik leginkább élhető kerülete, mert itt ma az történik, amit a csepeliek akarnak. Az ellenzék ezt a fejlődési folyamatot, ezt az összefogást akasztaná meg, mert őket nem az emberek, hanem a pártpolitikai és egyéni túlélési érdekeik vezérlik. Karácsony Gergelyék a pénzért és a hatalomért mindenre képesek. Ne hagyjuk, hogy elvegyék mindazt, amit az elmúlt években közös erővel elértünk! - zárja közleményét Németh Szilárd.

Kapcsolódó írásaink

Ellenzéki szétesés

ĀEgymást falták fel a baloldali pártok a hét végén, a józsefvárosi szocialistáknak elegük lett a marakodásból, Gödön pedig el sem ment az MSZP az összefogás bejelentésére