Belföld

Bese Ferenc független polgármesterjelöltet támogatja a soroksári Fidesz

Bese Ferenc független polgármesterjelölt támogatásáról döntött a soroksári Fidesz tagsága, miután hosszú tárgyalások után több fontos és a kerület jövőjét érintő kérdésben sikerült a két félnek megállapodnia.

Bese Ferenc független polgármesterjelöltet támogatja a soroksári Fidesz
Bese Ferenc független polgármesterjelöltet támogatja a soroksári Fidesz
Fotó: Facebook

A Fidesz-frakció az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében ismerteti: az egyhangú szavazással támogatott Bese Ferenc független polgármester jelölt kinyilvánította, hogy támogatja Tarlós István főpolgármestert, és kész vele együttműködni a főváros további fejlesztését illetően. 

A párt közölte továbbá: a kormány családbarát politikáját szem előtt tartva ösztönzik a fiatalokat, hogy Soroksáron alapítsanak családot és otthont, ennek érdekében növelik a bölcsődei és óvodai férőhelyek számát. Emellett a nyugdíjasok és idősek továbbra is kiemelt támogatásban részesülnek, és garanciát vállalnak arra is, hogy folytatják az együttműködést a kerületi egyházakkal, civil szervezetekkel és a határon túli testvértelepülésekkel.

Hangsúlyozták: külön figyelmet fordítanak a vasúti aluljáró és a rendőrkapitányság megépítésére, a Molnár-sziget, a Duna és a Duna part védelmére, emellett szeretnék, ha a kerület csatlakozna a kormány által támogatott „Egészséges Budapest” programhoz, amelynek alapján létrehozzák az „Egészséges Soroksárért” projektet.

A megállapodás részeként a felek megegyeztek abban, hogy Soroksár fejlesztése érdekében hosszú távú cselekvési tervet dolgoznak ki.
 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom