Belföld

„Egyre ádázabb küzdelmet folytatnak az ellenzéki pártok a pozíciókért”

Az ellenzéki pártok felismerték, hogy szűkülnek a lehetőségeik, ezért egyre ádázabb küzdelmet folytatnak az általuk elérhetőnek ítélt pozíciókért - mondta az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány igazgatója szombaton.

Farkas Örs rámutatott: az ellenzéki oldalon évek óta megy ez a csatározás, a helyzet pedig kezd „komikussá” válni, mivel a jelöltek azt a látszatot próbálják kelteni, hogy rájuk óriási szükség van, holott a tavalyi országgyűlési választáson a szavazók egy részüket már elutasították.

A szakértő szerint a kormánypártok előnyben vannak abból a szempontból, hogy 2006 óta a Fidesz-KDNP adja a polgármesterek és képviselőtestületek jelentős többségét, polgármestereik már „beágyazódtak”, és közel állnak az emberekhez.
 

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom