Belföld

Feljelentést tett a Fidesz a szegedi piac átépítése miatt

Feljelentést tett a Központi Nyomozó Főügyészségen a szegedi Mars téri piac uniós támogatással megvalósult átépítése ügyében a Fidesz helyi elnöke.

Feljelentést tett a Fidesz a szegedi piac átépítése miatt
Bartók Csaba: Tíz évvel ezelőtt „csaknem száz család életét dózerolták le” egyik napról a másikra
Fotó: Szeged Ma

Bartók Csaba pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta, a beruházás nem volt sikertörténet. Tíz évvel ezelőtt „csaknem száz család életét dózerolták le” egyik napról a másikra.

Az átalakítás a helyi piacosok megkérdezése nélkül, véleményüket arrogánsan lesöpörve történt meg - közölte a politikus.

A politikus kifejtette, azért a Központi Nyomozó Főügyészséghez fordult, mert károsultak korábbi feljelentései rendre elakadtak. Az elnök úgy fogalmazott: „a vörös polip csápjai messzire elértek”.

A Fidesz szegedi elnöke Botka László „polgármester szekértolói”, Nagy Sándor városfejlesztési alpolgármester és Mózes Ervin korábbi címzetes főjegyző a beruházás kapcsán tett intézkedéseit bírálta.

A politikus szerint az érintett szegedi városvezetőkre akár letöltendő börtönbüntetés is várhat.
 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom