Belföld

Vári Attila: A pécsiek javaslatai alapján írom meg programomat

Minden pécsi háztartásba kérdőívet juttat el Vári Attila, a Fidesz, a KDNP és az Összefogás Pécsért Egyesület közös polgármesterjelöltje azért, hogy "a jövőt illető intézkedések, fejlesztések, döntések a pécsiek igényeinek megfelelően történjenek meg" - jelentette be maga a kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó újságírók előtt szerdán Pécsen.

Vári Attila: A pécsiek javaslatai alapján írom meg programomat
Vári Attila: A pécsiek javaslatai alapján írom meg programomat
Fotó: Vári Attila Facebook-oldala

 Vári Attila azt mondta, polgármesterré választása esetén minden pécsi polgár törekvéseit, álmai megvalósulását szeretné segíteni, mindehhez azonban „tudnia kell, mely területen és milyen típusú döntéseket várnak a pécsiek leginkább”.

A jelölt hangsúlyozta: a kérdőív - amelyeket csütörtöktől postáznak minden egyes pécsi háztartásba - egyszerre javaslat szövetség megkötésére a pécsiekkel és a becsületes, közös munka első lépése.

Szerinte egy város csak „akkor mondhatja magát a 21. század győztesének, akkor kerülhet ki bajnokként a körülötte folyó küzdelmekből, ha megválasztott vezetői becsületesen dolgoznak, szövetségeket kötnek, és meghallgatják az embereket, tevékenységüket az igényekre szabják”. Hozzátette: olyan politikában, programban hisz, amelyet az emberek alkotnak meg.

Vári Attila ígéretet tett arra, hogy megválasztása esetén a pécsiekre való odafigyelés, a közös munka velük lesz polgármesterségének középpontjában. Ezt jelzi az is - folytatta -, hogy összefogtak a „valódi civilekkel”, és a város megbecsült polgárai közül választották ki jelöltjeiket.

Reményét fejezte ki, hogy minél több pécsi tölti ki a kérdőívet hovatartozástól függetlenül, és így minél több pécsivel köthet szövetséget.

A válaszok alapján készül el a pécsiek közös programja „azért, hogy Pécs bajnok legyen, a pécsiek győztesek! Mert ez a legfőbb célom!” - mondta Vári.
 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom