Belföld

Fidesz: Karácsony Gergely programja az alkalmatlanságát bizonyítja

Az ellenzék ugyanott folytatná, ahol kormányzása alatt abbahagyta, ezt bizonyítják a 2020-as költségvetéshez benyújtott módosító javaslatok is - írta a Fidesz sajtóközleményében. 

Fidesz: Karácsony Gergely programja az alkalmatlanságát bizonyítja
„A Gyurcsány-korszakot idéző adóemelések, pénzelvonások tönkretennék a családokat és a magyar gazdaságot is”
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A kormánypárt szerint alkalmatlanságot jelez és brutális megszorításokkal teli Karácsony programja; „a Gyurcsány-korszakot idéző adóemelések, pénzelvonások tönkretennék a családokat és a magyar gazdaságot is.”

Magasabb adót akarnak kivetni a munkavállalókra, a vállalkozásokra, a családokra, az autósokra, szállítmányozókra, az ingatlanokra - áll a közleményben. 

A nagyobbik kormánypárt tájékoztatójában azt írja: a Fidesz-KDNP által megszavazott 2020-as költségvetés és adótörvények megerősítik a családok támogatását és az adócsökkentés politikáját, mert amióta csökkennek az adók, nő a foglalkoztatás, nő a gazdaság és nőnek a bérek is.

Kapcsolódó írásaink

Csődközelbe juttathatja Zuglót Karácsony

ĀA polgármester sem képviselői kérésre, sem pedig közérdekű adatigénylésre nem hajlandó kiadni a kifizetetlen önkormányzati számlák és kintlévőségek kimutatását

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom