Belföld

Orbán: Az amerikaiak jó okból vallják, hogy Amerika az első

Az Egyesült Államok nemzeti ünnepe, a függetlenség napja 243. évfordulója tiszteletére tartott fogadáson Orbán Viktor miniszterelnök többek között arról is beszélt, hogy Magyarország és az Egyesült Államok ma ugyanazokat az értékeket támogatja és védi. Orbán a keddi renezvényről egy videót is közzétett a Facebookon. 

Orbán: Az amerikaiak jó okból vallják, hogy Amerika az első
Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének fogadásán, amelyet az amerikai nemzeti ünnep, a függetlenség napja 243. évfordulójának tiszteletére rendeztek a Budapest Kongresszusi Központban
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A kormányfő leszögezte: az amerikaiak jó okból vallják, hogy Amerika az első, és ugyanígy a magyarok is jó okból mondják, hogy Magyarország az első.

Arról is beszélt, hogy kölcsönös a tisztelet egymás hazafias álláspontja iránt, mindkét ország állami kötelességnek tekinti polgárai biztonságának garantálását,vallja a férfi és a nő közötti egyenlőség értékének védelmét.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom