Belföld

„Gyurcsány célja, hogy átvegye a kezdeményezést az MSZP-től”

A Demokratikus Koalíció elnökének, Gyurcsány Ferencnek az a célja, hogy teljesen átvegye a kezdeményezést az MSZP-től - mondta Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.

„Gyurcsány célja, hogy átvegye a kezdeményezést az MSZP-től”
„Gyurcsány Ferencnek az az érdeke, hogy Karácsony Gergely veszítsen Budapesten”
Fotó: MH

Az elemző azt mondta, azzal, hogy Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd politikusa megnyerte az ellenzék főpolgármester-jelölti előválasztását, a szocialista párt rövid időre a „víz felett” tud maradni.

Deák Dániel úgy fogalmazott: most Gyurcsány Ferencnek az a terve, hogy „az MSZP-t teljesen ellehetetlenítse, tönkretegye”. A kérdés az, hogy az MSZP meddig tudja tartani ezt az állapotot - tette hozzá.

Véleménye szerint mindez azt is jelenti, Gyurcsány Ferencnek az az érdeke, hogy Karácsony Gergely veszítsen Budapesten, hiszen ellenkező esetben az MSZP stabilizálhatná saját helyzetét.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom