Belföld

Fidesz: Karácsony folytatná a balliberális kormányok adóemelő politikáját

A Gyurcsány-Bajnai kormányok idejét végigkísérték az ingatlanadóval kapcsolatos javaslatok, Karácsony és társai pedig ezen balliberális kormányok munkáját segítették, az eredményt pedig már jól ismerjük - mutatott rá csütörtöki közleményében a Fidesz.

Fidesz: Karácsony folytatná a balliberális kormányok adóemelő politikáját
A Fidesz szerint Karácsony továbbra is mindent megtesz, hogy elfedje Zugló rossz gazdálkodását
Fotó: Bodnár Patrícia

A nagyobbik kormánypárt Karácsony Gergely zuglói polgármester sajtótájékoztatójának tartalmára reagálva leszögezte: a Gyurcsány-Bajnai kormányok ideje alatt „csak szétlopták és tönkretették Budapestet”.
A Fidesz szerint Karácsony folytatná a megszorításokon és adóemeléseken alapuló baloldali gazdaságpolitikát, aminek részeként megadóztatná a budapesti ingatlantulajdonosokat és tönkretenné fővárost. „Karácsony Gergelynek csak az ellenzéki casting és a hatalom a fontos, még egy kerület vezetésére is alkalmatlan, nemhogy a főváros vezetésére” - emelte ki a Fidesz, hozzátéve: Karácsony továbbra is mindent megtesz, hogy elfedje Zugló rossz gazdálkodását, minden egyes nap, amit Zugló élén tölt el, az egymillió forintos kárt okoz a kerületieknek a botrányos parkolási szerződések miatt.