Belföld

Fidesz: Kálmán Olga Gyurcsány embere

Az ellenzék élére ma azok a Gyurcsányék törnek, akik egyszer már tönkretették a fővárost és az országot - közölte a Fidesz annak kapcsán, hogy Kálmán Olga, a DK főpolgármester-jelöltje bemutatta programját. 

Fidesz: Kálmán Olga Gyurcsány embere
A DK főpolgármester-jelöltje bemutatta programját
Fotó: MH/Papajcsik Péter

Kálmán Olga Gyurcsány embere, Gyurcsány jelöltje - szögezi le közleményében a Fidesz. A nagyobbik kormánypárt szerint „nevetséges, hogy azok beszélnek, akik pénzszivattyúnak használták a fővárost”. A Fidesz szerint „elég a BKV-tól kitalicskázott pénzekre és a 4-es metró korrupcióra gondolni, ahol a beruházás harmadát ellopták, elcsalták”.

„A Gyurcsány-korszakban a főváros eladósodott, gazdaságilag nem fejlődött, romlott a közbiztonság, a köztisztaság, a közszolgáltatások leépültek. Kormányzásuk alatt csak elvették pénzt az egészségügyből, összeomlás szélére sodorták a betegellátást és megalázó bérekért dolgoztatták az ápolókat. Gyurcsány Ferenc volt az, aki 2006 és 2010 között Hagyó Miklóst támogatta, ennek az eredményét mindannyian jól ismerjük. Gyurcsányék ugyanott folytatják, ahol abbahagyták, ha rajtuk múlik, az ország és a főváros újra válságba kerülne” - szögezte le a Fidesz.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom