Belföld

Dömötör Csaba: Újra összeáll „a megszorításmániás koalíció”

A DK adóemelési terveivel egyértelmű, hogy újra összeáll „a megszorításmániás koalíció” - hangoztatta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az Országgyűlésben.

Dömötör Csaba: Újra összeáll „a megszorításmániás koalíció”
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára napirend előtt felszólalásra válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén
Fotó: MTI/Soós Lajos

A baloldalon nincs változás, megint egymást marják a pozíciókért és ahogy egymással bánnak, ugyanúgy bánnának a fővárossal, az önkormányzatokkal, az országgal - reagált Dömötör Csaba a DK-s Oláh Lajos felszólalására, miszerint a kormánypártokat nem érdekli a főváros.

Szóvá tette, hogy Kálmán Olga, a DK-s jelölt volt újságíró az előválasztási vitában azt mondta, nem az a lényeg, mennyit fizetünk a rezsiéért.

„Nem az a lényeg, hogy mennyit fizetünk a rezsiért, hanem az a legfontosabb, hogy minél kevesebb energiát használjunk fel a jövőnk szempontjából” - mondta Kálmán Olga a panel-lakótelepek élhetőségével kapcsolatban a vitában.

Ezt kiegészítve a DK adóemelési terveivel egyértelmű, hogy újra összeáll „a megszorításmániás koalíció” - hangoztatta Dömötör Csaba.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom