Belföld

Fidelitas: Zugló gazdálkodása romokban van

Zugló gazdálkodása romokban van Karácsony Gergely (Együtt-PM) polgármester alkalmatlansága miatt - mondta Borbély Ádám, a budapesti Fidelitas elnöke pénteken, a XIV. kerületi városháza előtt tartott sajtótájékoztatóján.

Fidelitas: Zugló gazdálkodása romokban van
Borbély Ádám, a Fidelitas budapesti elnöke (j) egy SimCity városépítő számítógépes játékot mutat sajtótájékoztatóján, mellette Virágh Előd, a budapesti Fidelitas ügyvezető alelnöke a XIV. kerületi városháza előtt
Fotó: MTI/Soós Lajos

Borbély Ádám szerint a polgármester számítógépes játékon gyakorolhatná a városépítést.
Közölte, a kerület egyre nagyobb pénzügyi káoszban van: nem elég, hogy a parkoláson napi egymillió forint a veszteség, a gazdálkodás is romokban van.

Zuglót egy kétmilliárd forintos hitel tartja életben, sorra maradnak el a beruházások, a kerület semmit nem fejlődik. Mindez Karácsony Gergely alkalmatlanságának bizonyítéka - tette hozzá.

Az mondta, ezért hoztak a polgármesternek egy SimCity városépítő számítógépes játékot, amellyel Karácsony Gergely „gyakorolhatja a város építését”.

A politikus úgy értékeli, bármelyik gyerek jobban teljesít a játékban, mint amit Karácsony Gergely mutat Zugló kárára.

Borbély Ádám ezt követően megkísérelte átadni a polgármesternek a játékot, de csak a polgármesteri titkárságon tudta leadni. Ezt követően újságíróknak azt mondta, sajnálják, hogy Karácsony Gergely nem volt a hivatalában. Bizonyára most sem Zuglóval foglalkozik, hanem a főpolgármester-választási kampányával - tette hozzá a budapesti Fidelitas elnöke.

Karácsony: Zuglónak nincs adóssága
Zuglónak nincs adóssága, szemben Budapesttel, amely fuldoklik az adósságban - reagált Karácsony Gergely (Párbeszéd) XIV. kerületi polgármester a fővárosi Fidelitas elnökének pénteki szavaira. 

Karácsony közleményében azt írta: „a Fidelitas eltévesztette a házszámot”. 
„Zuglónak nincs adóssága, szemben Budapesttel, amely fuldoklik az adósságban” - tette hozzá.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom