Belföld

Beismerte az MSZP elnökségi tagja, hogy Soros irányít a baloldalon

A magyarországi EP-választás tanulságait elemezve újabb blogbejegyzést írt Németh Gábor, a baloldal korábbi befolyásos kommunikátora, amelyben arról számol be, hogy tavaly áprilisban beszélgetett az MSZP egyik elnökségi tagjával, aki elhűlve mesélte, hogy saját tapasztalatai alapján sem legenda, hogy a balliberális oldalon mindent Soros György irányít.

Beismerte az MSZP elnökségi tagja, hogy Soros irányít a baloldalon
A baloldal korábbi véleményformálója szerint elnökségi tag vallott neki a Soros-féle irányítás mikéntjéről
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Németh szocialista beszélgetőtársa szerint az, hogy Soros irányítja a balliberális oldalt, annyira szervezett, hogy „ha valaki politikai tényező lesz az ellenzéki oldalon, annál azonnal megjelennek a Soroshoz köthető »civil« szervezetek, hogy parancsokat osztogassanak”. A beszélgetőtársat „ őszintén meglepte, mikor szembesült azzal, hogy a Fidesz nem a levegőbe beszél”, mesélte el a kommunikátor blogbejegyzésében.

„Én nyilván átéreztem, hogy milyen csalódni azokban, akiknek eleinte mindent elhiszel. Ennek az MSZP-vezetőnek (nem hozom kínos helyzetbe a neve leírásával, mivel magánbeszélgetésünk során nyílt meg a témában) persze nem közvetlenül jöttek a Soros-parancsok. A rendszer állítása szerint ennél sokkal nagyobb és jobban szervezett” - írta Németh, aki szerint az irányítást Soroshoz köthető »civil« szervezetek képviselői révén végzi a spekuláns, akik „utasításokat fogalmaztak meg azzal kapcsolatban, hogy mit kommunikáljon, képviseljen, kikkel dolgozzon együtt” az említett MSZP-elnökségi tag, akinek számára gyorsan kiderült, hogy ezekre a „határozott sugalmazásokra nem tanácsos nem odafigyelni”, ugyanis ezt szocialista párttársai is nyomatékosították.

Németh Gábor szerint a Soros-hálózat mára nyilván elengedte a szocikat, mert bénán hajtották végre a felsőbb utasításokat: ajtónak szaladtak, fetrengtek a földön, többszörösen megerőszakolták a magyar nyelvet, patkányoztak, így joggal bőgtek le, amelyből nem is lesz felállás.

Az MSZP által korábban ellehetetlenített Németh szerint máris itt az utánpótlás, a DK és a Momentum, a két párt pedig lényegében az új MSZP-SZDSZ mintájára készült el a háttérhatalom műhelyeiben.