Belföld

Médianéző: Történelmi mélyponton van az MSZP

A Médianéző Központ igazgatója szerint történelmi mélyponton van az MSZP. Boros Bánk Levente erről hétfő reggel az M1 aktuális csatornán beszélt.    

Az igazgató elmondta, a szocialista pártban jelenleg a személyekhez próbálják a célokat hozzárendelni, s nem fordítva. 

Úgy fogalmazott, az MSZP „kiüresedett a humánerőforrás szempontjából”, a pártnak már nincsenek olyan politikusai, akik stratégiában tudnának gondolkodni és olyan ideológiát felmutatni, ami követhető.

Boros Bánk Levente értékelése szerint az MSZP sodródik, ennek köszönhető, hogy tavaly az áprilisi országgyűlési választásokra is kívülről „importáltak” miniszterelnök-jelöltet Karácsony Gergely személyében, aki egy „nem létező” pártban politizál. Ugyanezzel a párttal álltak össze az EP-választásokra is, és két vereség után sem vonták le a megfelelő konzekvenciákat - tette hozzá.

Szerinte valójában most az MSZP jövője a tét, s nem véletlen, hogy a híradások arról szóltak múlt héten, hogy a párt egyesülhet a Demokratikus Koalícióval.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom