Belföld

Fidesz: A baloldali képviselők minden bevándorláspárti javaslatot megszavaztak

Három olyan bevándorláspárti képviselő állt ma ki, hogy másokat kérjen számon, akik az Európai Parlamentben minden bevándorláspárti javaslatot megszavaztak a magyar emberek akaratával szemben - közölte a Fidesz sajtóközleményében.

Fidesz: A baloldali képviselők minden bevándorláspárti javaslatot megszavaztak
A Fidesz szerint a baloldali képviselők „megszavazták a migránskvótát és a migránsvízumot”
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Ujhelyi István, Szanyi Tibor, Jávor Benedek, és a Gyurcsány-párti képviselők arra használják mandátumukat, hogy minden egyes bevándorláspárti javaslatot megszavazzanak.

Megszavazták a migránskvótát, a migránsvízumot, a Soros-szervezetek pénzügyi támogatásának növelését, a gazdasági bevándorlás legalizálását, a bevándorlást elutasító országok megbüntetését, és ha újra mandátumot kapnak, akkor tovább fogják támogatni a bevándorláspárti erőket. Most vasárnap  egyetlen pártszövetség neve lesz a szavazólapon, amely meg akarja állítani a bevándorlást és a magyar emberek érdekét képviseli Brüsszelben, ez a Fidesz-KDNP. 

Kapcsolódó írásaink

Az Ujhelyi-nyaralók erődbe zárt titkai

ĀEltitkolta vagyonnyilatkozatában a szocialisták európai parlamenti képviselője, hogy haszonélvezetijoga van az örökléssel szerzett nagy értékűbadacsonytomaji ingatlanon - MH-VIDEÓ

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom