Belföld

CÖF: EP-választás legyen virtuális békemenet!

Szavazzunk azokra, akik szerint hazánk és családjaink szent oltalmat érdemelnek - hívta fel a figyelmet a Civil Összefogás Fórum (CÖF).

CÖF:  EP-választás legyen virtuális békemenet!
A magyarok szavazataikkal a józan európai polgárokkal vállvetve megmenthetik Európát, mutatott rá Csizmadia
Fotó: mh

Csizmadia László, a CÖF kuratórimának  elnöke arra szólította fel a polgárokat, hogy védjük meg Magyarországot és Európát mindazoktól, „akik gyökerestől kívánják kitépni az európai civilizáció értékeit az öreg kontinens földjéből”.

A CÖF elnöke szerint Magyarországnak úgy kell bevonulni a történelembe a vasárnapi EP-választást követően, hogy gyermekeink, unokáink büszkék lehessenek ránk. „Pártérdekekért, júdáspénzért, brüsszeli megélhetésért, hatalmi pozíciókért nem árultuk el országunk jövőjét. Ismerjük fel, hogy kontraszelektált politikusok ránk szabadították a muszlim világ zsoldosait. Európai polgárok pénzéből finanszírozzák a háttérbe megbúvó birodalmi törekvéseket” - mutatott rá Csizmadia.
A CÖF elnöke szerint a birodalmi törekvésekkel bíró erők célja Európa lakosságának kicserélése. „A múlt és jelen gyarmatosítóinak a világháborúkat kirobbantó országok jelenlegi vezetőinek semmi sem drága” - figyelmeztet a CÖF.

„Most a magyarok szavazataikkal a józan európai polgárokkal vállvetve megmenthetik Európát a bukott angyaloktól. Európa a miénk a görög-, római-, zsidó- és keresztény kultúra birtokosaié. Üzenje ezt a virtuális békemenet minden tagja a szavazatával!” - zárul a közlemény, amelyet Csizmadia László jegyez.