Belföld

Fidesz: A szocialisták üzleteltek Pecinával

A szocialisták üzleteltek Pecinával, a Magyar Szocialista Párt adta el az osztrák üzletember érdekeltségeinek a Népszabadság szocialista tulajdonban lévő üzletrészét - közölte a Fidesz kedden, az MSZP sajtótájékoztatójára reagálva.

Fidesz: A szocialisták üzleteltek Pecinával
Harangozó Tamás Pecinával és Heinz-Christian Strachével kapcsolatban tett fel kérdéseket
Fotó: MH

Harangozó Tamás frakcióvezető-helyettes korábban az MSZP nevében kérdéseket tett fel Orbán Viktornak, egyebek mellett arról, hogy a magyar miniszterelnök miről tárgyalt egy tavalyi találkozón „a Népszabadságot bezárató” Heinrich Pecinával és miről tárgyalt az azt követő napon a most lemondott osztrák alkancellárral, Heinz-Christian Strachével.

Erre reagálva írta azt a Fidesz, hogy az MSZP adta el Pecina érdekeltségeinek a Népszabadság című napilap tulajdonukban lévő üzletrészét.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom