Belföld

Fidesz: A bevándorláspárti Soros-hálózat beavatkozik az EP-választásokba

A bevándorláspárti Soros-hálózat beavatkozik az európai parlamenti választásokba - jelentette ki Halász János, a Fidesz frakciószóvivője kedden Budapesten újságíróknak.

Fidesz: A bevándorláspárti Soros-hálózat beavatkozik az EP-választásokba
Pénteken Európa-szerte tüntetéseket tartanak, Budapesten is, „a Soros-hálózat embereinek szervezésében”
Fotó: MH

Halász János a Magyar Nemzet című napilapban megjelent tényfeltáró írásra hivatkozva arra hívta fel a figyelmet, hogy „az egyik legnagyobb Soros-szervezetet, az Avaazt” vetik be a voksolás befolyásolására. Pénteken Európa-szerte tüntetéseket tartanak, Budapesten is, „a Soros-hálózat embereinek szervezésében” - tette hozzá.

Kijelentette: a hamis hívószavak mögött színtiszta bevándorláspárti kampány áll. A tüntetések szervezője az egyik legnagyobb bevándorláspárti szervezet, amely nyíltan hirdeti, hogy támogatja a bevándorlást, a bevándorlók felső határ nélküli betelepítését és a kevert lakosságú Európa kialakítását. 

Az a céljuk, hogy a nemzetek Európáját és a keresztény Európát lebontsák, s a nemzetek Európájáért kiálló pártok és kormányok ellen hangolják a közvéleményt; most pénteken is ez történik, itt Budapesten - mondta Halász János, megjegyezve: a Soros-hálózat nem először avatkozik be az EP-választásokba. 

A képviselő szerint a 2014-es voksolásba is több millió dollárral szállt be Soros György. Úgy fogalmazott: a bevándorláspártiak készülődnek, meg kell őket állítani, és most vasárnap kell őket megállítani.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom