Belföld

Gulyás Gergely: Bevándorlásellenes többség létrehozása a cél

Az európai parlamenti (EP-) választás tétjének nevezte a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteki miskolci lakossági fórumán, hogy bevándorlásellenes többség jön-e létre az európai intézményekben.

Gulyás Gergely: Bevándorlásellenes többség létrehozása a cél
Magyarországon soha ilyen nagy tétje nem volt európai parlamenti választásnak - mondta Gulyás
Fotó: MH

Először lesz olyan európai parlamenti választás, amelynek valódi tétje van - hangoztatta Gulyás Gergely. 
Kifejtette: „először döntünk” arról, hogy bevándorlásellenes Európai Bizottság alakul-e, továbbá bevándorlásellenes intézményrendszer jön-e létre, és az Európai Parlamentben is bevándorlásellenes többség lesz-e.
A politikus úgy fogalmazott: európai tétje lesz az EP-választásnak, amit a bevándorlás határoz meg. 
Az európai országokban a bevándorlás mellett vagy az ellen kell dönteni, ez határozza meg a következő évek politikáját.
Hangsúlyozta azt is, hogy Magyarországon soha ilyen nagy tétje nem volt európai parlamenti választásnak.
Május 26-án olyan képviselőket kell választani, akik Magyarországot és nem Brüsszelt akarják képviselni - mondta Gulyás Gergely.
Az elmúlt években az ellenzéki képviselők inkább Brüsszelt képviselték és nem a magyar érdekeket - érvelt a Fidesz-KDNP jelöltjei mellett a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Kapcsolódó írásaink

Trump: Orbán Viktor remek munkát végzett

ĀÖrülünk, hogy együtt küzdünk az Egyesült Államokkal az illegális bevándorlás és a terrorizmus ellen, és a keresztény közösségek védelméért - mondta Orbán Viktor+VIDEÓ+GALÉRIA

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom