Belföld

Kubatov Gábor: A brüsszeli kettős mérce ellen küzdünk

Míg Brüsszel a magyar kormány babaváró támogatását mondvacsinált indokokkal akarja eltörölni, addig a migránskártyákat „nyakló nélkül” tízezreknek adják; ez ellen a kettős mérce ellen küzdünk - hangsúlyozta Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke hétfőn Szigetváron.

Kubatov Gábor: A brüsszeli kettős mérce ellen küzdünk
Kubatov Gábor „Üzenjük Brüsszelnek: a bevándorlást meg kell állítani!” címmel tartott lakossági fórumot Szigetváron
Fotó: MH

A politikus a Baranya megyei városban „Üzenjük Brüsszelnek: a bevándorlást meg kell állítani!” címmel tartott lakossági fórum előtt újságíróknak arról beszélt, hogy az európai parlamenti (EP-) választást megelőzően 200-220 ilyen eseményt tart a Fidesz.

Kubatov Gábor elmondta, hogy ezek a rendezvények nem tipikusan fideszes fórumok, mivel a migráció kérdése egy átlagos politikai témánál sokkal több embert megérint. „Jól látható, hogy az emberek osztják azt a véleményünket, hogy Európában nem lehet kettős mércét alkalmazni” - fogalmazott.
 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom