Belföld

Békés és demokratikus Európáért küzd a Munkáspárt

A békés és demokratikus Európát említette a Munkáspárt fő célkitűzésének hétfői budapesti kampánynyitójukon Thürmer Gyula elnök, aki az illegális bevándorlás megállítását, a nemzeti önállóság védelmét és a nemzetek Európájának megteremtését ígérte.

Békés és demokratikus Európáért küzd a Munkáspárt
Thürmer Gyula, a Magyar Munkáspárt elnöke a párt EP-választási sajtótájékoztatója előtt
Fotó: MTI/Kovács Tamás

 A Munkáspártot az egyetlen baloldali nemzeti ellenzéki pártnak nevezve arról beszélt: Európa falai omladoznak, új módszerekre, új megközelítésekre, programokra van szükség, pártja ezért lép saját alternatívát kínálva a választók elé.
Mi olyan Európát, olyan Európai Uniót akarunk, ami a mi érdekeinket szolgálja - jelentette ki, hangsúlyozva, „a Demokratikus Koalíciótól és más liberális erőktől” eltérően elutasítják az európai egyesült államok gondolatát, akárcsak az illegális bevándorlást.

Mi azt akarjuk, hogy magyarul beszélhessünk, magyarul élhessünk, magyarul gondolkodhassunk - fogalmazott, hangsúlyozva, hogy ha nem fékezik meg, a bevándorlás következménye lesz a bérek csökkenése.

A béke fontosságáról szólva Thürmer Gyula kijelentette, „Európa rohan a háború, a konfliktusok felé”. 
Kiemelte: Oroszországgal békében és együttműködésben kell élni. 

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom