Belföld

A Fidesz-KDNP budapesti polgármesterei nem fogadják Karácsony Gergelyt

Karácsony Gergely Tarlós István főpolgármester korábbi kampányait majmolja azzal, hogy „kerületjárásra” indult Budapesten - tudatta a Fidesz szombaton.

A Fidesz-KDNP budapesti polgármesterei nem fogadják Karácsony Gergelyt
„Petrezselymet árul.” Nem tolongtak a kispestiek Karácsony kerületjárásán
Fotó: Facebook.com/karacsonygergely

A nagyobbik kormánypárt arra reagált, hogy az ellenzéki főpolgármester-jelölt bejelentette, bejárja a főváros kerületeit.

„Zugló polgármestere ne most fedezze fel Budapestet, inkább tegyen rendet az általa vezetett kerületben!” - szólította fel Karácsonyt a Fidesz közleményében, hozzátéve: Karácsony alkalmatlansága miatt Zugló a főváros legsikertelenebb városrésze lett, vezetetlen, és botrányoktól hangos.

A Fidesz arra is emlékeztet, hogy a  kerületek közül egyedül a XIV-ben veszteséges a parkolás, ráadásul a botrányos szerződések a zuglóiaknak minden egyes nap 1 millió adóforintjukba kerültek eddig. „Az előnytelen szerződéseket még mindig nem mondta fel, a felelősség elől pedig menekül” a polgármester, szögezi le a közlemény.

„Egy ennyire alkalmatlan polgármester legfeljebb tanulni mehetne a többi városvezetőhöz, de kampányolni semmiképp. Amíg Karácsony Gergely nem tesz rendet Zuglóban, a Fidesz-KDNP budapesti polgármesterei nem kívánják kísérgetni más kerületekben sem” - szögezi le a kormánypárt kommünikéje.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom