Belföld

„Gyurcsányék kétszínűek és álságosak”

Gyurcsány és a szocialisták taszították devizahitelbe a családokat, aztán otthagyták őket mindenféle segítség nélkül, mert ők mindig a  bankok oldalán álltak -írja a nagyobbik kormánypárt.

Ilyenek Gyurcsányék, kétszínűek és álságosak -olvasható a lapunkhoz eljuttatott közleményben.  Gyurcsány és a szocialisták taszították devizahitelbe a családokat, aztán otthagyták őket mindenféle segítség nélkül, mert ők mindig a  bankok oldalán álltak -írja a nagyobbik kormánypárt. „Felőlük több százezer gyermekes család lenne már az utcán, mert a bajba jutott családokat segítő intézkedéseket sem támogatták.” Nem szavazták meg sem a bankok elszámoltatását, sem a forintosítást, sem az árfolyamgátat, sem a végtörlesztést, sem a Fidesz által kezdeményezett új és biztonságos otthonteremtési támogatásokat.
 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom