Belföld

Úgy tűnik, az MSZP-ben mindig van lejjebb

Felháborító, ahogyan Bangóné Borbély Ildikó a magyar emberek tömegeivel kapcsolatban fogalmazott: erre nincs mentség, nem lehet senkit patkányhoz hasonlítani, akkor sem, ha a politikai ellenfél táboráról van szó - jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Úgy tűnik, az MSZP-ben mindig van lejjebb
Hidvéghi Balázs: Egészen elképesztő szánalmas mélypontja ez a magyar baloldalnak
Fotó: Hegedüs Róbert

A Fidesz politikusát az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó patkányozós mondatai kapcsán arról kérdezték, hogy az MSZP Facebook-oldalán egy kommentben már irtásról beszélt valaki. Hidvéghi Balázs úgy reagált: ez újabb mélypontja az MSZP-nek. 

Hidvéghi Balázs annak a meggyőződésének adott hangot, hogy az MSZP-s politikusnak le kellene mondania parlamenti mandátumáról, mert nem méltó arra, hogy embereket képviseljen.
„Egészen elképesztő szánalmas mélypontja ez a magyar baloldalnak” - kommentálta Hidvéghi Balázs azt az újságírói kérdést, amelyik szerint az MSZP „patkánykormány névvel és címmel kampányt is indít”. A Fidesz kommunikációs igazgatója szánalmasnak nevezte, ahogy az MSZP „kínos és gyáva” magyarázkodásba kezdett Bangóné Borbély Ildikó kijelentésével kapcsolatban ahelyett, hogy visszahívta volna őt az Országgyűlésből. Úgy tűnik, hogy az MSZP-ben mindig van lejjebb - értékelt.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom