Belföld

Fidesz: Az MSZP több százezer család otthonát sodorta veszélybe

A Fidesz szerint a szocialisták kormányzásuk alatt még az otthonteremtés reményét is elvették a fiataloktól és a magyar családoktól.

Fidesz: Az MSZP több százezer család otthonát sodorta veszélybe
Szanyi Tibor is azon politikusok egyike, aki minden egyes bevándorláspárti javaslatot megszavazott az Európai Parlamentben - jelezte a kormánypárt
Fotó: MH

A nagyobbik kormánypárt ezt Szanyi Tibor, szocialista európai parlamenti képviselő által elmondottakra reagálva közölte kedden az MTI-vel. Az ellenzéki politikus megfizethető, fenntartható és szociális, európai lakhatási körülmények megteremtését szorgalmazta.

A Fidesz reagálásában azt írta, az MSZP-kormányok eltörölték az otthonteremtési kedvezményeket, semmilyen segítséget nem adtak a fiatalok otthonteremtéséhez, devizahitelekbe "taszították a fél országot és több százezer család otthonát sodorták veszélybe". Hozzátették: ha a szocialistákon és "a többi bevándorláspártin múlik", előbb lenne a migránsoknak biztos lakhatása, mint a magyar fiataloknak és gyermekes családoknak.

Szanyi Tibor is azon politikusok egyike, aki minden egyes bevándorláspárti javaslatot megszavazott az Európai Parlamentben - jelezte a kormánypárt közleményében.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom