Belföld

„A bevándorláspárti ellenzék totálisan szembe megy a magyar választókkal”

A Fidesz értékelése szerint a Demokratikus Koalíció (DK), „Gyurcsányék nekimentek a magyar embereknek, amiért a magyarok nem akarnak migránsokat”.

„A bevándorláspárti ellenzék totálisan szembe megy a magyar választókkal”
„Ujhelyi István és Jávor Benedek arról elfelejtett beszámolni, hogy az elmúlt öt évben minden egyes brüsszeli bevándorláspárti javaslatot megszavaztak”
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A bevándorláspárti ellenzék totálisan szembe megy a magyar választókkal - írja közleményében a Fidesz. 

A magyar választók akaratával szemben politizálnak a baloldal bevándorláspárti európai parlamenti képviselői. Ujhelyi István és Jávor Benedek arról elfelejtett beszámolni, hogy az elmúlt öt évben minden egyes brüsszeli bevándorláspárti javaslatot megszavaztak, annak ellenére, hogy a magyar emberek többször egyértelművé tették, hogy nem támogatják a bevándorlást.  Magyarországnak olyan képviselőkre van szüksége, akik a magyar emberek érdekeit képviselik Brüsszelben, és nem Brüsszelt Magyarországon - jelentette ki a kormánypárt.

Ujhelyi István arról beszélt: a magyar választók és Európa jövőjét szem előtt tartva, legjobb szakmai tudásuk szerint dolgoztak az Európai Parlamentben (EP) az elmúlt öt évben. Jávor Benedek közölte, az európai alapértékeket megsérti a magyar kormány és ez már nemcsak magyar ügy, Európa egészét fenyegeti.

A DK nekiment a magyar embereknek, mert nem akarnak migránsokat

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői budapesti sajtótájékoztatóján azt hangoztatta: már eddig is tudták, hogy Gyurcsány Ferenc és pártja elkötelezetten bevándorláspárti. A kormánypárti politikus szerint ez a DK vasárnapi európai parlamenti kampánynyitóján újra egyértelművé vált, ami önmagában nem meglepetés. Az viszont felháborító - folytatta -, hogy „Gyurcsányék nekimentek a magyar embereknek, amiért a magyarok nem akarnak migránsokat”.

Hidvéghi Balázs azt mondta, Gyurcsány Ferenc vasárnapi beszédében a magyar embereket szidta, amiért azok elsöprő többségben elutasítják a bevándorlást és a migránsok betelepítését. „Odáig ment, hogy lehordta a magyarokat azért, amiért kiállnak Magyarország biztonságáért és a határvédelemért” - tette hozzá a fideszes politikus, aki szerint a DK ezzel teljesen nyíltan szembemegy a magyar emberek akaratával.

Hangsúlyozta: „Gyurcsányék át akarják erőltetni Brüsszel és a Soros-birodalom teljes bevándorláspárti programját”, és ezzel veszélybe sodornák Magyarország biztonságát. Erről szól az Európai Egyesült Államok terve - jegyezte meg.

A Fidesz kommunikációs igazgatója kijelentette: május 26-án nemet kell mondani a bevándorlásra, meg kell állítani a bevándorláspárti erőket, köztük Gyurcsány Ferencet és a feleségét is, mert ha ők döntési helyzetbe kerülnének, akkor az egyet jelentene a migránsok betelepítésével és a bevándorlás támogatásával.

Kapcsolódó írásaink