Belföld

Fidesz: Brüsszel nyíltan a bevándorlók tömeges befogadását tekinti fő céljának

Brüsszel nyíltan hirdeti, hogy a bevándorlók tömeges befogadását tekinti legfőbb céljának - így reagált Zsigmond Barna Pál, a Fidesz országgyűlési képviselője csütörtökön Budapesten az Európai Bizottság migrációs biztosának előző napi nyilatkozatára.

Fidesz: Brüsszel nyíltan a bevándorlók tömeges befogadását tekinti fő céljának
Európa prioritása a következő évtizedekben a bevándorlók sikeres integrációja lesz
Fotó: MH

Dimitrisz Avramopulosz Brüsszelben arról beszélt, hogy Európa prioritása a következő évtizedekben a bevándorlók sikeres integrációja lesz.

Zsigmond Barna Pál újságírók előtt ezt úgy kommentálta: az Európai Unió jelenlegi vezetése nemhogy nem akarja megállítani a migrációt, hanem egyenesen támogatja, ösztönzi azt.

Ha a bevándorláspártiakon múlna, így nézne ki Európa jövője: a bevándorlás legalizálása, a migránsok tömeges befogadása, az európai népesség cseréje és a keresztény kultúra feladása, „akik pedig ezzel nem értenek egyet, azokat nem tekintik európaiaknak” - mondta a fideszes parlamenti képviselő.

A politikus szavai szerint a májusi európai parlamenti (EP-) választás tétje, hogy eldől: bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes vezetői lesznek-e Európának.

„A magyar ellenzék pedig, Gyurcsány Ferenccel és Gyurcsánynéval az élen, a brüsszeli bevándorláspárti erőket képviseli, ők is úton-útfélen nyíltan hirdetik a birodalmi bevándorláspárti politikát, és Magyarországból is bevándorlóországot akarnak csinálni” - fogalmazott Zsigmond Barna Pál.

Közölte: a Fidesz szerint a bevándorlás megállításáért az a legfontosabb, hogy bevándorlást ellenző vezetők legyenek az uniós intézmények élén. Ehhez a legfontosabb lépésnek azt nevezte, hogy a májusi választáson megállítsák a bevándorláspárti erőket Magyarországon és Brüsszelben egyaránt.
 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom