Belföld

Az MSZP és a Párbeszéd kampánybusza a bevándorláspárti koalícióba tart

Az MSZP és a Párbeszéd kampánybusza a bevándorláspárti koalícióba tart, képviselőik eddig sem a magyar emberekért küzdöttek az európai parlamentben, hanem a migránsokért - olvasható a Fidesz közleményében annak kapcsán, hogy a szocialisták útnak indították kampánybuszukat.

Az MSZP és a Párbeszéd kampánybusza a bevándorláspárti koalícióba tart
A szocialisták kampánybusza a tervek szerint 6-7 ezer kilométert tesz meg és több mint 100 helyszínre megy el
Fotó: MH/Katona László

Egy kampánybusz útnak indításával elkezdődött az MSZP-Párbeszéd, "a piros-zöld-koalíció" közös európai parlamenti (EP-) választási kampánya csütörtökön Budapesten. Tóth Bertalan, a szocialisták elnöke, EP-listavezető a XI. kerületi Feneketlen-tónál tartott sajtótájékoztatón közölte, "az egyetlen ellenzéki közös listán" szereplő EP-képviselőjelöltek, illetve a pártok politikusai országjárásba kezdenek, hogy népszerűsítsék a Haza. Szeretet. Európa című programot.

Útra készen a kampánystáb
Útra készen a kampánystáb
Forrás: MH/Katona László

Ennek kapcsán adott ki közleményt a nagyobbik kormánypárt, amelyben leszögezi: ha a szocialisták már "buszozgatni indulnak az országban, akkor állomásaikon azt is mondják el a magyar embereknek, hogy ők Brüsszelben minden egyes brüsszeli migránspárti javaslatot megszavaztak: a betelepítési kvótát, a migránsvízumot, a migráció legalizálását és ugyanezt akarják folytatni az új Európai Parlamentben is".

A Fidesz szerint Magyarországnak olyan európai parlamenti képviselőkre van szüksége, akik a magyar embereket képviselik Brüsszelben, és nem Brüsszelt Magyarországon.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom