Belföld

„Karácsony nem bújhat mások háta mögé”

Vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi a zuglói Fidesz a kerületi parkolási rendszerrel kapcsolatban - közölte a nagyobbik kormánypárt szerdán.

„Karácsony nem bújhat mások háta mögé”
Karácsony Gergelynek vállalnia kell a felelősséget a parkolási rendszer veszteséges működéséért
Fotó: MH

Mint kifejtették: Zuglóban, a fővárosi kerületek közül egyedüliként, veszteséges a parkolási rendszer. Ez milliárdos nagyságrendű kárt okoz a kerületnek. A parkolási rendszer bevezetéséről szóló határozatot Karácsony Gergely hivatala terjesztette elő, annak megvalósításáért Karácsony Gergely polgármester a felelős.

"Karácsony nem bújhat mások háta mögé" - fogalmazott a Fidesz, kiemelve: Karácsony Gergelynek választ kell adnia arra, hová tűnik a pénz és kik azok, akik gazdagodnak a zuglói polgárok kárára. Választ kell adnia arra, hogy neki és az őt támogató MSZP-nek milyen kapcsolata van azokkal, akik meglopják a zuglói polgárokat - tették hozzá.

Karácsony Gergelynek vállalnia kell a felelősséget az általa felállított és "pénzszivattyúként működő" parkolási rendszerért - emelte ki közleményében a Fidesz.
 

Kapcsolódó írásaink

Karácsony hiába magyarázkodik parkolásügyben

ĀA polgármester volt a fizetős várakozás kezdeményezője Zuglóban, az emberei tárgyalták le a szerződést, és ő terjesztette elő a költségvetésben az idei háromszázmilliós veszteséget

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom