Ajánló

A bevándorláspárti elit új ötlete a migránsvízum

Hidvéghi Balázs szerint a bankkártyákra az EU, az ENSZ, Soros György és körei is utalnak pénzt, de hogy mekkora összegekről van szó, és hányféle kártya létezik, nem ismert

Meg kell állítani az önsorsrontó brüsszeli elitet, mert ha ők maradnak domináns pozícióban, akkor az egész EU gyakorlatilag egy bevándorlóövezetté válhat – figyelmeztetett Hidvéghi Balázs.

Hidvéghi Balázs 20181115
„Az EU feladná az ellenőrzés jogát” (Fotó: Bodnár Patrícia)

A bevándorláspárti erők egyre intenzívebben akarják erőltetni a migrációt, Brüsszel legújabb elképesztő javaslata a migránskártyák és a migránsvízum bevezetése – mutatott rá tegnapi sajtótájékoztatóján a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hidvéghi Balázs hangsúlyozta, mindkét elképzelésnek ugyanaz a célja, minél több bevándorlót minél gyorsabban eljuttatni az Európai Unió területére. A brüsszeli bürokrata körökben humanitárius vízumnak nevezett migránsvízum lényege, hogy Európai Unión kívüli külképviseleteken gyorsított és egyszerűsített eljárásban kapnának beutazási engedélyt a bevándorlók – emlékeztetett a politikus. Kijelentette, a migránsok anélkül juthatnának vízumhoz, hogy megvizsgálnák, kik ők valójában, és jogosultak-e menekültstátusra, ezzel a lépéssel az EU gyakorlatilag feladná az előzetes ellenőrzés jogát és gyakorlatát. További következménynek nevezte Hidvéghi, hogy kikerülnék a határvédelmet és a nemzeti hatóságoknak azt a jogát, hogy azok bevándorlási-menekültügyi kérdésekben döntést hozzanak.

A migránsoknak biztosított bankkártyákról szólva kiemelte, azokra az EU, az ENSZ és „természetesen” Soros György és körei is utalnak pénzt, de az, hogy pontosan mekkora összegekről van szó, és hányféle kártya létezik, nem ismert. Brüsszel bevándorláspárti elitje továbbra is ontja magából a migrációt támogató javaslatokat, amelyek célja, hogy minél több bevándorlót minél gyorsabban behozzanak az EU területére – fogalmazott. Ilyen törekvésnek minősítette, hogy a migrációt emberi jogként akarják elismerni, továbbá szerinte az a javaslat is erről szól, amely a Soros György által finanszírozott bevándorlást segítő szervezeteknek nagyobb szerepet és nagyobb pénzügyi támogatást szán.

Azzal kapcsolatban, hogy tegnap egyetemisták a „tanszabadságért” tüntettek, közölte, hazánkban teljes tanszabadság van. Arról, hogy Nikola Gruevszki macedón miniszterelnök menedékjogot kért Magyarországon, azt mondta, ezzel a hatóságoknak kell foglalkozni, ám emlékeztetett, hogy olyan politikusról van szó, akit egy Soros befolyása alatt álló baloldali kormány üldöz. A Demeter Márta ellen indult ügyészségi nyomozással összefüggésben kijelentette, az LMP-s politikus alkalmatlan és méltatlan arra, hogy honvédelmi és nemzetbiztonsági ügyekben aktív legyen.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom