Ajánló

Kampány indul a magyar termékekért

Válaszd a hazait!

Válaszd a hazait! – írta tegnap Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán. A bejegyzéshez csatolt videóban civilek buzdítanak a hazai termékek vásárlására, a belföldi termelésre, hiszen így támogatjuk a magyar vállalkozásokat, csökkentjük a függőségeinket, erősítjük a hazai gyártást és ezzel Magyarország gazdaságát.

Kampány indul a magyar termékekért
Orbán Viktor
Fotó: MH

Mint ahogyan lapunk is beszámolt róla, Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára bejelentette közösségi oldalán, a kormány napokon belül kampányt indít a hazai termékek népszerűsítésére. A Vegyél hazait! kampány keretében Varga Judit igaz­ságügyi miniszter, Nagy István agrárminiszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő arra hívta fel a figyelmet, hogy mindenki keresse és válassza a magyar árut, mert az biztonságot, minőséget, garanciát jelent.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom