Ajánló

Hurrá, megújult a Magyar Hírlap Online!

Mondhatnánk, nem történt semmi. És mégis, valami. Úgy változtunk a mai nappal kezdődően, hogy lényegében nem változik semmi. Mert marad a tartalom és az irányzék. Hiszen tudják, mi tartjuk az irányt! Nem csalhatnak le a keskeny ösvényről, amelyen járunk. A keresztény, nemzeti, polgári és konzervatív útjelzéseket követjük továbbra is – rendületlenül.

Csak a teríték lett más. Csinosabbak, elegánsabbak, kifinomultabbak lettünk. Áttekinthetőbbek, több hangszeren játszók, több vizuális élményt és tartalmat adni képesek a felhasználói oldal valamennyi szegmensének – és remélhetőleg szemrevalóbbak.

Megújultunk. Majd két évvel a százhetven éves múltra visszatekintő Magyar Hírlap print kiadásának frissítése után elérkezett ez a pillanat is. S valóban, különleges pillanat ez a Magyar Hírlap Online életében. 

Különleges, mert egy izgalmas szakmai kísérlet érkezett el a következő stádiumához. Csaknem két évvel ezelőtt ugyanis, amikor a Magyar Hírlap kapott új vizuális megjelenést, akkor a nyomtatott sajtóban egyedülállóan, „ofszet reszponzív” elnevezéssel olyan grafikai koncepcióval álltunk elő, léptünk piacra, amely hazánkban először valósította meg papíron azt a szabadságot és rugalmasságot – formában és szerkesztésben egyaránt –, amelyet az online tér adhat meg a médiumoknak. 

És most, felhasználva a kedvező tapasztalatokat és visszajelzéseket, tizennégy hónapos műhelymunka eredményeként történt meg egyfajta visszacsatolás, létrehoztuk a szó valódi értelmében használt reszponzivitást az online térben, amely terveink szerint olyan olvasói és felhasználói élményt nyújt majd a Magyarhirlap.hu felületén, amely a print kiadáshoz hasonlóan kiváltja majd Tisztelt Olvasóink tetszését. 

Összegezve tehát: megjavítottuk a funkcionalitást, ismét szépültünk és bővültünk, ezúttal az online térben is. Maradunk, akik voltunk s leszünk is. Kiállunk azok mellett, akik az általunk felvállalt értékrendet követik. Hittel és alázattal dolgozunk tovább. Szándékaink egyértelműek és tiszták. Számunkra minden öröm, ami alkotás, amivel többet adhatunk. Vagyunk, akik vagyunk – a megújult online felületünkön is. 

Mi tartjuk az irányt!

Örömteli Magyar Hírlap Online-olvasást kívánok!

Petán Péter

főszerkesztő

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom