Galsai Dániel

Vélemény és vita

A gyalázatos rendszerhiba

Fricska

„Hát ez a hely, itt, a parlament, ahová már utálok bejönni, méghozzá azért, mert tele van sz** emberrel. Némelyik 32 éve itt ül, de soha nem lett jobb, mindig csak rosszabb.” Ezt mondta Jakab Péter videóüzenetében, az Ország Házában, ahol – többszörösen bukott elnökként – még görcsösen kapaszkodik frakcióvezetői székébe. És itt tényleg be is lehetne fejezni. De ne adjuk ilyen olcsón!

A Jobbik szétverője ugyanis továbbment: szerinte Magyarországot olyan embereknek kell vezetniük, akik ismerik az országot, ezért kimegy az emberek közé. Pedig ezt ő már kétszer is megtette. Először a baloldali „előválasztáskor”, majd a parlamenti választás előtt, immáron Gyurcsány szánalmas bohócaként. Jakab egy két lábon járó rendszerhiba.

Emberileg egyszerűen felfoghatatlan, hogy egy ilyen ön- és közveszélyes, kártékony, műveletlen, kulturálatlan, mocskosszájú lumpen miképpen tölthetett/ tölt be magas pozíciót egy parlamenti pártnál? A Jobbik maradék tagjainak talán-talán most van az utolsó esélyük arra, hogy legalább ezt a gyalázatot lemossák magukról!
 

Kapcsolódó írásaink

Bán Károly

Bán Károly

Fiúk a bányából

ĀA fiúk a bányában dolgoztak. Például Varju László vájár, a Mecseki Ércbánya KISZ-titkára és Gyurcsány Ferenc szőlészborász, a Pécsi Tudományegyetem KISZ Bizottságának titkára

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom